Nya Skogsägaren lanserad som premium-sajt

Efter över 90 år som papperstidning övergår Skogsägaren till ett helt digitalt format, med premium-läsning för prenumeranter.

Skogsägaren.se är en helt unik sajt, med premium-artiklar exklusiva för prenumeranter. Det kommer att bli mycket video, skogsskötsel och maskiner, utlovar sajtens redaktör David Larsson.

Efter två månaders hårt arbete har vi på LRF Media lanserat i tid, den 15 december 2016, samma dag som den sista pappersutgåvan nådde prenumeranterna.

Skogsägaren är en wordpress-sajt på samma plattform som ATL.nu, som vi lanserade i juni 2016. Plattformen använder Infomakers produkter som publiceringsverktyg och WordPress som webbfront. För inloggningslösningen använder vi Auth0.

Jag har varit projektledare för den nya satsningen, som är en viktig milstolpe för LRF Media i arbetet att få användarintäkter även på de digitala satsningarna.

Skogsägaren.se uppdateras kontinuerligt med nytt innehåll och varje vecka får prenumeranterna ett nyhetsbrev med en sammanfattning av de senast publicerade artiklarna och reportagen.

Skogsägaren transformerades från ett tryckt månadsmagasin till en premiumsajt.